I can’t install LinkGrow.exe on my PC

Home Forums General Discussion I can’t install LinkGrow.exe on my PC

I can’t install LinkGrow.exe on my PC

    • angelitos
      Participant
      Topics: 1
      Replies: 1

      Hello everyone,

      I am facing this problem: every time I tried to install the program, I received a message error, please find below a screenshot.

      I have tried to follow the solutions for the common problems window issues such as Deactivate Firewall, run it as an administrator, copy the folder to c://, and execute compatibility mode for Vista SP 2Is there anyone, who was facing this problem? Can you help me to fix it?

      PS: I am using Win 7 32 bits SP 1 (Version 6.1.7601 Service Pack 1 Build 7601)

      Thanks in advance!

    • dreadpixel
      Keymaster
      Topics: 14
      Replies: 16

      We can find a solution together.
      You version is very old but we might be able to update some libraries so we can Open.
      I compiled this on a Windows 10 Machine with 64 bits. But I’ve had customers using 32 bits and no problem at all.
      Please contact me on Skype so we can schedule a Teamviewer call and I can update this post with the proper steps to solve your problem.

    • angelitos
      Participant
      Topics: 1
      Replies: 1

      Thanks for your reply. Ok, I will hit in a while.

      Have a nice day!

    • dreadpixel
      Keymaster
      Topics: 14
      Replies: 16

      Ok, pending to schedule our meeting. Will update this thread with the process to solve this issue of the old Windows version running on 32 bits.

    • dreadpixel
      Keymaster
      Topics: 14
      Replies: 16

      He was using Windows 7 sp 1 32 bits.

      I couldn’t make something from the future work in the past. We tried debugging like this:

      1. Try Running Link&Grow with AND WITHOUT “Administrator” privellages 2 – Install this (C++ Redistributable) https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=48145
      2. Install this (.NET 4.5) http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30653
      3. -> Alternative working .NET Frameworks : .NET 4.6.0 Official link – https://www.microsoft.com/en-gb/download/details.aspx?id=48130
      4. .NET 4.6.1 Official link – https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=49982
      5. .NET 4.6.2 Official link –https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=53344
      6. Make sure your AV and Firewall are not blocking, add the bot to any whitelists 5 – make sure Windows UAC is not blocking the bot from functioning 6 – Move the bot folder including ALL FILES to “C://” 7 – Try setting compatibility to Windows Vista SP2 8 – Restart your PC

       

      But not real change. He needs to upgrade Windows since I compiled on Windows 10.

Viewing 4 reply threads

You must be logged in to reply to this topic.